Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk MKB huurscan

De MKB Huurscan van Troostwijk Real Estate het openbreken van lopende overeenkomsten en de aanhuur van een nieuwe locatie. Na ontvangst van uw aanvraag en de huurovereenkomst of huurvoorstel gaat Troostwijk de huurprijs toetsen aan de markt en worden de mogelijke openingen in de overeenkomst of huuraanbieding onderzocht.

Troostwijk Real Estate kiest bij het uitvoeren van de huurscan voor een no-cure-no-pay benadering: als blijkt dat er geen - substantiële - besparing kan worden gerealiseerd, hoeft niet voor de scan te worden betaald. Na afloop van de scan vindt een (telefonische) terugkoppeling plaats waarna een eventueel vervolgtraject wordt besproken. Onafhankelijkheid is daarbij onder alle omstandigheden gewaarborgd, ook omdat Troostwijk zelf geen actieve verhuurportefeuille heeft.

Meer dan advies

Als blijkt dat er inderdaad een besparing mogelijk is wordt direct gekeken hoe deze het beste kan worden bereikt. Hierbij kan worden gedacht aan een uitgebreider advies over hoe en op welke manier de huurprijs en bijbehorende voorwaarden te (her)onderhandelen zijn. Ook kan Troostwijk de feitelijke onderhandeling op zich nemen. De inzet kan daarbij zijn:

  • het openbreken van het contract
  • een herziening van de huurprijs
  • een huurvrije periode bij verlenging
  • aanpassing van de duur van de overeenkomst
  • verbeteren van bepaalde voorwaarden van het contract (duur, garantstelling, huurkorting, et cetera.)

Uiteraard staan de consultants van Troostwijk Real Estate klaar om waar nodig ondersteuning te bieden bij de implementatie van voorgestelde verbeteringen.

Start direct de huurscan

Starten is simpel. Klik op de huurscanbutton, beantwoord de vragen en u weet meteen of de huurscan interessant voor u kan zijn.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd terecht bij afdeling Real Estate, zij zijn bereikbaar op 088-6666666 of per e-mail realestate@troostwijk.nl .

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!