Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Over Troostwijk Real Estate

Troostwijk Real Estate is een landelijk opererende vastgoedadviseur. De organisatie adviseert klanten in de private en (semi)publieke sector en is onderdeel van Troostwijk Groep. De professionals van Troostwijk Real Estate combineren vastgoedexpertise en ervaring met een no-nonsense benadering en pragmatische werkwijze. Waar mogelijk worden de krachten gebundeld met andere (vastgoed)disciplines binnen de groep.

De specialisten van Troostwijk Real Estate staan dichtbij hun klanten en zien een opdracht als een strategisch partnership met alle betrokkenen. Lange en omslachtige adviesprocedures worden principieel vermeden. Geheel in lijn met de algemene Troostwijk-filosofie staan onafhankelijkheid en heldere, concrete doelstellingen voorop. Kosten-efficiency voor de klant is een belangrijke doelstelling.
 
Opdrachtgevers zijn onder andere beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers. Van deze laatste groep behoort een aanzienlijk deel tot het midden- en kleinbedrijf.

Diensten
Van een gedetailleerde analyse en advies over de samenstelling van een complexe vastgoedportefeuille tot en met aan- en verkoop / aan- en verhuur van een individueel object: Troostwijk Real Estate analyseert, adviseert en begeleidt. Het Troostwijk-team levert daarbij zonder uitzondering maatwerk. Hieronder is een selectie te vinden van de diensten van Troostwijk Real Estate.

Analyse
-    Troostwijk Huurscan
-    Troostwijk Quick Scan
-    Investeringsanalyse
-    Huisvestinganalyse
-    Planschade-analyse

Advies
-    Verkoopadvies
-    Aankoopadvies
-    Huisvestingsadvies
-    Investeringsadvies

Begeleiding en mediation
-    Aankoopbegeleiding
-    Verkoopbegeleiding (waaronder online verkoop)
-    Begeleiding bij huurverlenging
-    Mediation tussen huurder en verhuurder / koper en verkoper

Troostwijk Real Estate: ook de vastgoedadviseur voor MKB-ondernemers.

Voor meer informatie kunt u op ieder moment contact met ons opnemen via de contactbutton of T 088 666 66 66. Wij vertellen u dan graag in een persoonlijk gesprek meer over onze organisatie en dienstverlening.

 

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!