Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Schade! Wat nu?

Een grote schade door brand, water, bliksem of storm is een schrikbeeld. Ineens is alles anders. En in die onbekende situatie komt enorm veel op u af. Het eerste waar u aan denkt is natuurlijk: hoe groot is de schade? Maar het vaststellen van de schade is slechts één van de dingen waar u mee te maken krijgt. Binnen korte tijd, soms een paar dagen, moet een strategie worden bepaald die niet alleen cruciaal is voor de korte maar ook voor de lange termijn. Noodmaatregelen, sloop, tijdelijke huisvesting, herbouw, aanschaf nieuwe middelen en communicatie naar klanten … allemaal zaken waar u aan moet denken. 

Schade-expert
Nadat u van de eerste schrik bekomen bent en de schade gemeld heeft bij uw assurantiemakelaar of verzekeraar, schakelt deze een schade-expert in, die vaststelt hoe groot de schade is. Deze schade-expert heeft veel ervaring en kent het proces van het schaderegelen en de inhoud van de polis beter dan u.

Contra-expert
De beoordelingen van de schade-expert zijn niet altijd eenvoudig te controleren terwijl u daar juist behoefte aan heeft. Kortom, de situatie na een calamiteit is voor u als gedupeerde verzekerde complex en roept veel vragen op.

Het antwoord? Een contra-expertise door Troostwijk

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!