Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Hoe verloopt het proces

Een contra-expert van Troostwijk Expertises streeft altijd naar een open dialoog met alle betrokkenen, om problemen rond de geleden schade zo goed mogelijk op te lossen.

Complexe schades
Troostwijk Expertises beschikt over een uitgebreid team van (register)experts met specialisaties op het gebied van gebouwen, inventaris, goederen en bedrijfsschade. Deze experts houden zich dagelijks bezig met regelen van veelal complexe (brand)schades. 
Zij zorgen voor:

•    Advies en schademanagement
•    Opstellen van een plan van aanpak
•    Het inrichten van de schadeadministratie
•    De coördinatie van schoonmaak en sloopwerkzaamheden
•    Het inventariseren van schadebestanddelen
•    Het uitbrengen van advies over herstelmogelijkheden
•    Het adviseren van verzekeringstechnische aangelegenheden zoals      schadeafhandeling, eigendommen derden, CAR verzekeringen en      dergelijke.

Verder mag u van een contra-expert van Troostwijk verwachten dat hij:

•    U ondersteunt bij het nemen van schadebeperkende maatregelen
•    Voorschotbetalingen aanvraagt bij uw verzekeraar
•    De effecten bewaakt van de genomen maatregelen
•    De ontwikkelingen van het totale schadeproces volgt tijdens de      herstelperiode
•    De definitieve schadeclaim bepaalt
•    Úw belangen behartigt in de onderhandelingen met de schade-expert van      uw verzekeraar

Voorbeeld van een proces na schade
Na een grote brand die is ontstaan in een koelvriesinstallatie op 4 juni 2013, hervatte bakkerij Pré Pain in Oldenzaal al snel daarna weer de productie. Troostwijk Expertises werd ingeschakeld als contra-expert.
Er is toen circa 6.500 m2 beschadigd geraakt door de brand. Door inzet van diverse partijen, waaronder Troostwijk, kon het bedrijf op 8 juni, slechts 4 dagen later, 6 van de 10 productielijnen weer opstarten. Eind februari 2014 is de productie weer helemaal op peil.

In deze film van Pré Pain & Bakkerij Smithuis BV is te zien hoe de opbouw na de schade verloopt.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!