Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Golfbaan Taxatie

Als ervaren taxateur van exploitatie-gerelateerd onroerend goed, zien wij dat voor financiers de kwaliteit van de gefinancierde objecten steeds belangrijker wordt..

Bij het beoordelen van deze kwaliteit is een gedegen en objectief taxatierapport vaak onontbeerlijk. Troostwijk levert die kwaliteit en zekerheid met een solide onderbouwing van de taxatie.

Wij hebben een lange traditie wat betreft het taxeren van exploitatie-gerelateerd onroerend goed én inmiddels 20 jaar ervaring met het specifiek taxeren van golfbanen.

Onze taxatierapporten – van commerciële banen, verenigingsbanen en privébanen – zijn niet een droge samenvatting met een prijs eronder. Er is een solide onderbouwing, met achtergronden, financiële verantwoording en een duidelijk visie.

Klik op de brochure en u leest alles over het waarderingsproces van een golfbaan.                                               

 

 

 

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers van de afdeling sales. Zij zijn bereikbaar via sales@troostwijk.nl of via telefoonnummer 088-6666666.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

Troostwijk Index eerste kwartaal 2018

- 03/01/2018 -

Troostwijk Research publiceert vandaag de Troostwijk Index voor het eerste kwartaal van 2018. De index - speciaal ontwikkeld voor de verzekeringsbranche - geeft op basis van de ontwikkeling van de kostprijs van bedrijfs- en kantoorgebouwen, woningen en bedrijfsinventaris een indicatie voor de kosten van verzekeringen voor deze objecten.

Kwartaal op kwartaal zijn de bouwkosten voor zowel woningen als bedrijfs-

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!