Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Bedrijfseconomische taxaties

Bij situaties die vragen om strategische (financiële) beslissingen, is een betrouwbare bedrijfseconomische taxatie als fundament onmisbaar. Denk aan:
-    Financiering
-    balanswaardering
-    WOZ 
-    investering
-    aan- en verkoop
-    bedrijfsovername of fusie 
-    fiscale doeleinden
-    huurwaardebepaling


Bedrijfseconomische taxatie
Onze taxateurs staan garant voor maatwerk, waarbij het advies voor de keuze van de juiste waarderingsgrondslag(en) van belang is.  Met onze ervaring op het gebied van bedrijfseconomische taxaties zijn er geen situaties die voor ons onbekend zijn. 

Taxaties van roerende en onroerende zaken
Door de jaren heen hebben wij een brede expertise opgebouwd in het taxeren van bedrijfsmatige roerende- en  onroerende zaken. Hierbij kunt u denken aan industriële complexen, winkelcentra, horeca, vastgoedportefeuilles (kantoren en woningen), golfbanen en zorggerelateerd vastgoed. Ook voor de taxatie van immateriële activa, zoals goodwill of merknamen en websites zijn kunt u bij ons terecht. 

Zo weet u zeker dat de waardebepaling van al uw bezittingen in vertrouwde handen is, bij één betrouwbare partner, onder één dak en bij één van de meest ervaren taxatiebureaus van Nederland. 

Out of the box
Door onze ervaring, in combinatie met onze gerenommeerde researchafdeling, zien wij ook de minder voor de hand liggende mogelijkheden. Die unieke kennis en het ‘out of the box’ durven denken van onze taxateurs leiden soms tot verrassende inzichten en oplossingen.

Kwaliteit/certificering
-    ISO 9001 certificering
-    RICS regulated
-    Vastgoedcert
-    NRVT
-    TEGoVA
-    lid van de NVM
-    lid Federatie TMV

 

Direct een taxateur inschakelen

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!