Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Taxaties

 

Lees meer

Risico-inspectie

 

Lees meer

Rapportage

en Acceptatie

Lees meer

Werkwijze

en Medewerkers

Lees meer

Over Apresa

 

Lees meer

Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Over Apresa

Apresa is gespecialiseerd in het taxeren van kunstcollecties, antiek, kostbaarheden en inboedelgoederen voor verzekeringen, successies of onderlinge verdelingen.

Wij opereren in heel Nederland en daarbuiten en kunnen tegelijkertijd, door de kleinschaligheid van het bedrijf, taxaties op maat aanbieden, passend bij de vereisten van u en uw verzekeraar. Wij beschikken over een jarenlange, ruime ervaring in ons werkveld en profileren ons als een onafhankelijk en objectief bureau. Daarnaast hebben we geen belangen in de handel of het verzekeringswezen. Hierdoor blijft onze onafhankelijkheid gewaarborgd en staan wij neutraal tegenover uw bezittingen.

Onze hoog gekwalificeerde medewerkers zijn allen algemeen taxateurs en in staat om uw gehele collectie te taxeren. Dit betekent dat u bij een taxatie niet verschillende specialisten over de vloer hoeft te laten komen om uw bezit een waarde te laten toekennen.

Taxaties

De waarde van kunst, antiek en kostbaarheden inschatten is een vak apart. We onderscheiden hierin twee soorten waarderingen: verzekeringstaxaties en economische waarderingen. Een verzekeringstaxatie van uw kostbare kunstwerken voorkomt discussie en problemen met de verzekeraar als het erop aankomt.

Diefstal en brand- water- of andere schade leiden vaak tot problemen tussen verzekerde en verzekeraar als de waarde van de verzekerde objecten van te voren niet volledig, of niet goed is vastgelegd. Laat daarom altijd een taxatierapport opstellen. Dat voorkomt problemen en specificeert de objecten die onder de categorie kunst- antiek en kostbaarheden vallen. Indien gewenst worden de overige objecten toegeschreven aan de huishoudelijke inboedel. Bij uw tussenpersoon kunt u informeren of voor de verzekering van uw eigendommen een taxatierapport gewenst is.

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!