Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Intensieve samenwerking met Troostwijk Expertises (Wilco van Schijndel, schade-expert bij Troostwijk)

Expertises: “Wij staan aan de kant van onze klant” Na de brand nam Sell PLASTICS Troostwijk Expertises in de arm, het grootste contra-expertisebureau in Nederland. Troostwijk helpt niet alleen in de fase direct na een schade, het bedrijf behartigt de belangen van gedupeerde bedrijven ook op de langere termijn in onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij. “Wij staan aan de kant van onze klant”, vertelt schade-expert Wilco van Schijndel. “Wanneer schades een relatief grote omvang hebben, zoals bij Sell PLASTICS, is het belangrijk om een deskundige partner te hebben die meedenkt. Wij bieden structuur in het traject.

We maken en onderbouwen de claim en zorgen ervoor dat het communicatieproces met de verzekeraar goed verloopt.

Vertrouwensband
Na een brand is er de directe materiële schade, maar daarnaast is er sprake van bedrijfsschade. “Met name die laatste vorm is ingewikkeld vast te stellen”, zegt Van Schijndel. “We moeten de ontwikkeling van een bedrijf onderzoeken en voorspellen hoe deze ontwikkeling zonder de brand zou zijn doorgegaan. Dat vraagt om intensieve samenwerking tussen ons en het bedrijf. Zij hebben de inhoudelijke kennis, wij weten alles van schaderegeling en verzekeringen. Het is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen en goed te communiceren. Bij Sell PLASTICS is dit zeker gelukt. Het traject heeft veel tijd gekost, maar het is goed verlopen. Sell PLASTICS heeft een positieve keuze gemaakt met de bouw van een prachtige fabriek. Het is nu zaak om weer te groeien naar een omzet die bij deze stap past. Dat zie ik positief in. De eigenaren zijn gedreven en ambitieus. Sell PLASTICS is klaar voor de toekomst.”

Hier kunt u het artikel lezen.
 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer