Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Risico-inspectie (survey)

Is de waarde van uw inboedel nog wel op peil in uw opstal- en inboedelverzekering? In opdracht van verzekeraars of tussenpersonen verrichten wij risico-inspecties ter controle van de verzekerde bedragen van zowel de opstal (de woning) als de huishoudelijke inboedel.

Voor het afsluiten van een opstal- en inboedelverzekeringspolis van de meer vermogende particulier wordt uitstekende service en hoge kwaliteit voor zowel de verzekeraar als de verzekerde extra belangrijk. In dat geval kan een survey, ook wel inspectie genoemd, een uitkomst bieden.

Een risico-inspectie is een globale waardering van de inboedel en opstal. Tevens geven wij ter plekke advies over inbraak- en brandpreventie en geven wij aan of een taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden wenselijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct een risico-inspectie aanvragen

Taxaties

 

Lees meer

Risico-inspectie

 

Lees meer

Rapportage

en Acceptatie

Lees meer

Werkwijze

en Medewerkers

Lees meer

Over Apresa

 

Lees meer

Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Actueel

SWERMA Stockholm

- 19/03/2018 -

Troostwijk Groep is met ingang van maart 2018 één van de drie hoofdsponsors van SWERMA (Swedish Risk Management Association) geworden.

Samen met AIG en Aon zal Troostwijk educatieve sessies verzorgen voor SWERMA leden.

Afgelopen week was Troostwijk aanwezig op het Risk Forum van SWERMA in Stockholm. Onderstaand de foto van de bestuursleden en sponsoren.

 

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!