Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Werkwijze

Tijdens het taxatiebezoek maakt de taxateur, na een korte bespreking vooraf, een ronde door het huis. Meestal wordt begonnen met de meest tijdrovende onderdelen zoals sieraden of zilver. Het is raadzaam dat er iemand in de buurt is aan wie de taxateur zonodig een paar vragen kan stellen. Na het taxatiebezoek wordt het rapport door de taxateur uitgewerkt, gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd.

Het rapport wordt onderverdeeld in categorieën. Indien nodig of gewenst ontvangt u een conceptversie van het rapport, waarin u opmerkingen of wijzigingen kunt plaatsen.

Het definitieve taxatierapport wordt naar u en eventueel uw verzekeraar of tussenpersoon opgestuurd. Uiteraard behandelen wij iedere taxatie discreet en integer.

Medewerkers

Onze taxateurs koppelen hun ruime ervaring aan hun grote deskundigheid als het gaat om kunst, antiek en kostbaarheden. Hoewel een aantal gespecialiseerd is op een bepaald gebied, zijn ze allen algemeen taxateur. Dat houdt in dat ze niet alleen uw kunst, antiek, sieraden en overige kostbaarheden, maar ook uw inboedel kunnen taxeren. Mocht er twijfel zijn over de authenticiteit of waarde van een object, dan overlegt de taxateur met collega’s, waardoor er in feite een heel team van taxateurs tot uw beschikking staat.

Onze taxateurs nemen regelmatig deel aan cursussen, bezoeken beurzen, veilingen, lezingen en tentoonstellingen om de bestaande kennis op peil te houden, nieuwe kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van de voortdurende ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij zijn aangesloten bij de Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in Roerende Zaken, oftewel TMV en bij het Verenigd Register van Taxateurs VRT.

Taxaties

 

Lees meer

Risico-inspectie

 

Lees meer

Rapportage

en Acceptatie

Lees meer

Werkwijze

en Medewerkers

Lees meer

Over Apresa

 

Lees meer

Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Actueel

SWERMA Stockholm

- 19/03/2018 -

Troostwijk Groep is met ingang van maart 2018 één van de drie hoofdsponsors van SWERMA (Swedish Risk Management Association) geworden.

Samen met AIG en Aon zal Troostwijk educatieve sessies verzorgen voor SWERMA leden.

Afgelopen week was Troostwijk aanwezig op het Risk Forum van SWERMA in Stockholm. Onderstaand de foto van de bestuursleden en sponsoren.

 

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!