Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Geschiedenis

Apresa is op 1 januari 1998 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Troostwijk Groep en Cunningham Lindsey Europe. Beide bedrijven hadden jarenlang een gespecialiseerde afdeling voor taxaties op het gebied van kunst, antiek en kostbaarheden. Toen er vanuit de verzekeringsmarkt de behoefte ontstond aan een onafhankelijk en zelfstandig opererend taxatiebedrijf, was het voor Troostwijk Groep en Cunningham Lindsey Europe een logische stap om de krachten te bundelen en Apresa BV op te richten.

Met deze achtergrond profiteren wij optimaal van de opgebouwde expertise. In 2008 is Apresa volledig onderdeel geworden van Troostwijk Groep. Dat biedt enerzijds de zekerheid en veiligheid die past bij een grote en stabiele organisatie en anderzijds de vrijheid om onafhankelijk te opereren. Klein in omvang, maar groot als het gaat om expertise, logistiek en infrastructuur. Waarbij een individuele en op maat gemaakte aanpak – met veel oog voor detail – centraal staat.

Neem contact op voor een goed gesprek over waarde. Bel met (020) 666 6727 of mail naar info@apresa.nl.

Troostwijk

Voor taxaties van zakelijke aard, contra-expertise en vastgoedadvies kunt u uiteraard bij ons moederbedrijf Troostwijk Groep terecht. Ons secretariaat verwijst u graag door naar de juiste afdeling.

Troostwijk in het kort
Troostwijk staat voor ruim 80 jaar vakmanschap en specialisatie in integrale advisering op het gebied van het zekerstellen van waarde voor objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Troostwijk opereert in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semi-overheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen.

Naar de website van Troostwijk

Taxaties

 

Lees meer

Risico-inspectie

 

Lees meer

Rapportage

en Acceptatie

Lees meer

Werkwijze

en Medewerkers

Lees meer

Over Apresa

 

Lees meer

Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Actueel

Troostwijk Index eerste kwartaal 2018

- 03/01/2018 -

Troostwijk Research publiceert vandaag de Troostwijk Index voor het eerste kwartaal van 2018. De index - speciaal ontwikkeld voor de verzekeringsbranche - geeft op basis van de ontwikkeling van de kostprijs van bedrijfs- en kantoorgebouwen, woningen en bedrijfsinventaris een indicatie voor de kosten van verzekeringen voor deze objecten.

Kwartaal op kwartaal zijn de bouwkosten voor zowel woningen als bedrijfs-

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!