Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Apresa

In opdracht van verzekeraars of tussenpersonen verrichten wij risico-inspecties ter controle van de verzekerde bedragen van zowel de opstal (de woning) als de huishoudelijke inboedel. Voor het afsluiten van een verzekeringspolis van de meer vermogende particulieren zal een goede service en hoge kwaliteit door zowel de verzekeraar als de verzekerde gewenst zijn. In dat geval kan een appraisal, ook wel inspectie genoemd, een uitkomst bieden.

Contact gegevens Apresa B.V.

Anderlechtlaan 181
1066 HM Amsterdam
Postbus 9924
1006 AP Amsterdam
T 020-6666727
E info@apresa.nl

Taxaties

 

Lees meer

Risico-inspectie

 

Lees meer

Rapportage

en Acceptatie

Lees meer

Werkwijze

en Medewerkers

Lees meer

Over Apresa

 

Lees meer

Offerte

 

Vraag direct een offerte aan

Actueel

Troostwijk Index eerste kwartaal 2018

- 03/01/2018 -

Troostwijk Research publiceert vandaag de Troostwijk Index voor het eerste kwartaal van 2018. De index - speciaal ontwikkeld voor de verzekeringsbranche - geeft op basis van de ontwikkeling van de kostprijs van bedrijfs- en kantoorgebouwen, woningen en bedrijfsinventaris een indicatie voor de kosten van verzekeringen voor deze objecten.

Kwartaal op kwartaal zijn de bouwkosten voor zowel woningen als bedrijfs-

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!